top of page

THEATERSTUDIO 12+

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
THEATERSTUDIO 12+
THEATERSTUDIO 12+

Waar en wanneer?

30 sep 2020, 16:30 – 12 mei 2021, 19:30

De locatie wordt later bepaald

Wat?

Je wilt je te pletter amuseren, improviseren, fantaseren en artistiek experimenteren? Je bent een podiumbeest en bent gedreven door passie voor spreken, spel, tekst, verhaal en theater? In de THEATERSTUDIO creëer je bloedeigen projecten, maak je luisterspel, verslind je vele teksten en tekstgenres, schrijf je voor en over theater en speel je de pannen van het dak in toonmomenten en performances. 

​De THEATERSTUDIO wil jongeren artistiek inspireren binnen een brede culturele vorming en met passie voor creatie. Performances worden integrale projecten waarin we flirten met kunstdisciplines als zang, schrijven, dans, beeld of beeldende kunst. Alles mag en alles kan!

Praktisch 

Wanneer

DE THEATERSTUDIO  is een lessenreeks bedoeld voor jongeren van 12 tot 16 jaar, wordt in workshops van drie uur georganiseerd die driewekelijks doorgaan verspreid over het schooljaar. Instappen kan tot midden januari. De les valt telkens op woensdag van 14u30u tot 17.30u. Er is geen les in de schoolvakanties. De lessen werken naar een toonmoment toe. Data van open studio's en toonmomenten zijn afhankelijk van de ernst en de aard van de pandemische golven en worden tijdig gecommuniceerd. In het geval het virus een fysiek toonmoment niet toelaat wordt een alternatief toonmoment georganiseerd.  Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het lesgeld. 

Lesdata: 30.09.20, 21.10.20, 18.11.20, 09.12.20, 27.01.21, 10.02.21, 10.03.21, 21.04.21 telkens op woensdag van 16u30 tot 19u30 en ofwel een fysiek ofwel alternatief hoor/toonmoment woe 12.05.20.

STUDIO's en LABS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat. De docenten zijn hoger geschoolde en ervaren regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

Waar

Omwille van COVID-19 zullen de fysieke workshops doorgaan in een ruime, aangepaste en goed te ventileren theaterzaal. De locatie zal in Brugge zijn en wordt nog nader bepaald gezien we de social distance bepalen aan de hand van het aantal inschrijvingen. 

Tarieven lessen THEATERSTUDIO 12+

 €320/jaar of €160/semester

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door. 

Let op: de COVID-maatregelen zijn primordiaal. 

COVID-19

​​Het fundament voor de opmaak van ons draaiboek werd opgebouwd door grondige virologische studie van nieuwe inzichten voor onze doelgroepen door de internationale science-community, het Agentschap voor Zorg en Gezondheid, de Nationale Veiligheidsraad en de Belgische Overheid. Bronnen haalden we uit het European Panel on COVID-19 van The European Voice Teachers Association, The Virtual Conference 2020 of The National Association of Teachers of Singing, de draaiboeken van de Ambrassade voor jeugdwerk, Sciensano, richtlijnen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid, richtlijnen van Koor en Stem, EVTA België en de Federale en Vlaamse Overheid voor de culturele sector en kunsteducatie.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page