top of page

NIEUW! VOXX ZOMERSTAGE | 24 aug tot 28 juli | Laboratoire PLASTIC

8-12 jaar

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
NIEUW! VOXX ZOMERSTAGE | 24 aug tot 28 juli | Laboratoire PLASTIC
NIEUW! VOXX ZOMERSTAGE | 24 aug tot 28 juli | Laboratoire PLASTIC

Waar en wanneer?

24 aug 2020, 09:30 – 28 aug 2020, 16:30

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

Vers van de pers!

Plastische kunsten en performance? Natuurlijk! 

Op ongedwongen en amusante wijze wil Laboratoire PLASTIC je meenemen in een plastisch artistiek verhaal vol experiment, inspiratie, ontwerp en vormgeving voor performance arts. Dat wil zeggen dat je je kan amuseren met arrangeren, schilderen, creëren, tekenen en produceren van gekke kunstwerken als een object, attribuut, schilderij, kostuum, accessoire of speel-sfeer voor een spetterende tentoonstelling of podiumvoorstelling met acteurs, muzikanten of zangers. Het kan allemaal!

Het Laboratoire PLASTIC is een VOXX VAKANTIESTAGE voor kinderen van 8 tot 12 jaar en loopt van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat omwille van de geldende veiligheidsmaatregelen intern doorgaat. Er is geen voorkennis vereist. Omwille van de geldende veiligheidsmaatregelen zal er voor dit Lab deels eigen werkmateriaal noodzakelijk zijn. De lijst wordt nog nader bepaald. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, beeldend kunstenaars, stemcoaches en muzikanten.

Tarieven VOXX VAKANTIESTAGE | Laboratoire PLASTIC!: €210

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door. ​​

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page