top of page

GOED NIEUWS! De VOXX Kunstkampen 2020 krijgen GROEN LICHT!


Gedaan met kot-creaties, koortsachtig wachten en quarantaine-sufheid! Vandaag bevestigde de Veiligheidsraad het goede nieuws: onze VOXX KUNSTKAMPEN en ZOMERSTAGES 2020 voor kinderen en jongeren kunnen plaatsvinden! 

Een fijn perspectief voor de gevreesde COVID-zomer. 

Met het oog op een veilig verloop van jeugdkampen ontwierp Minister van Jeugd Benjamin Dalle, samen met de actoren uit de sector, een draaiboek met veiligheidsvoorschriften en procedures. Deze worden dan ook met volle aandacht geïntegreerd in onze organisatie. We rollen eerstdaags een visietekst per kunstdiscipline uit met een concrete vertaling van de maatregelen voor de zomerkampen die we samen met een COVID-vragenlijst (bevraging symptomen, reistrajecten en COVID-contacten) per mailverkeer aan alle betrokken ouders zullen communiceren. De gezondheid van de jeugd, de docenten en hun gezinnen krijgt dan ook alle prioriteit. 

Zoals je misschien weet of nog niet weet gaan onze kampen door in een bosrijke omgeving op een Brugs privaat domein. Gezien we over heel wat ruimte beschikken en vaststellen dat een aanzienlijk aantal gezinnen de reisplannen herevalueren en koortsachtig op zoek zijn naar jeugdkampen, beslisten we ons performance-aanbod wat uit te breiden. Zo creëerden we naast onze bestaande performancekampen zoals Het Theater- en MuziekLab of De Performancestudio waarin theater, zang en schrijven verweven zitten ook twee nieuwe focusgroepen: Het ZANGLab (richt zich louter op zang) en Laboratoire PLASTIC (richt zich op ontwerp en vormgeving voor performance). 

We zien het hier helemaal zitten! Nog niets te doen en zin om af te komen? Bekijk dan het zomeraanbod VOXX VAKANTIESTAGES 2020 op de website. Daar kun je uitgebreide inhoudelijke info terugvinden. We beperken de groepen om de veiligheid te kunnen garanderen. Aarzel dus zeker niet bij interesse! 


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page