top of page

ZOMEREDITIE VOICELAB // Fast Vocal Upgrade voor professionals

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ZOMEREDITIE VOICELAB // Fast Vocal Upgrade voor professionals
ZOMEREDITIE VOICELAB // Fast Vocal Upgrade voor professionals

Waar en wanneer?

31 jul 2019, 17:00 – 19:00

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

Stemvermoeidheid, beperkte luidheid, uitval van hoge tonen, weinig bereik, heesheid en keelpijn?

Deze ZOMEREDITIE van het VOICELAB omvat een intensieve stemtraining waarin je je eigen stemvaardigheid traint, drilt, onderzoekt en aanscherpt. Je gaat aan de slag met tekstmateriaal uit je eigen werkcontext. Je krijgt feedback van de docent en van de groep. Een optimale summer-upgrade van jouw stemcompetenties om ze daarna in hun 2.0 versie toe te passen in je eigen professionele context!

Doelgroep: professionele stemgebruikers die hun voiceskills in een summervibe wensen bij te schaven (leerkrachten, advocaten, telefonistes, acteurs, zangers, militairen, radiomedewerkers, etc.).

Wanneer: woe 31 juli van 17.00u tot 19.00 u of maandag 19 aug van 15.00u tot 17.00u

Tarieven: €38 (btw excl.) 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page