top of page

ZANGSTUDIO POP- & SOULKOOR

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
ZANGSTUDIO POP- & SOULKOOR
ZANGSTUDIO POP- & SOULKOOR

Waar en wanneer?

31 jan 2019, 18:30 – 09 mei 2019, 19:30

Voxx Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

'We'll be jamming till the morninglight!' Zin in muziek, samenzang en amusement? Al een tijd aan de twijfel om er een gedacht van te maken om je longen uit je lijf te zingen? Nu maken we daar komaf mee! Spring in ons POP- EN SOULCAFE! Geen drempels, geen vereiste (theoretische) voorkennis, geen opgelegde songs of andere muzikale beperkingen: het POP- EN SOULKOOR nodigt je in elk geval met veel goesting uit om mee te jammen in een open sfeer. 

Binnen de muziekgenres pop, soul en jazz (al dan niet eigen repertoire) onderzoek je de eigen vocale capaciteiten en die van de groep. Improvisatie, harmonie, interpretatie, ritme, melodie, gehoorvorming en stemvaardigheid leggen de basis voor de ontwikkeling van een performance, een luistermoment of een eenvoudig concert. Misschien heb je zin om mee te werken aan een integraal project of toonmoment waarin disciplines als bijvoorbeeld theater, studiowerk, schrijven, songwriting en zang elkaar ontmoeten? Dat kan!

Deze STUDIO is het eerste deel van een reeks workshops voor volwassenen die loopt van 31 januari 2019 t.e.m. 9 mei 2019 en bestaat uit 12 wekelijkse momenten die telkens op donderdag van 18u30u tot 20.30u doorgaan. Een vervolgmodule wordt aangeboden in het najaar 2019. Het materiaal wordt voorzien en is ook inbegrepen in de prijs. Er is geen voorkennis vereist.  

​Samen met stemcoaches en de muziekdocenten waken we over de gezondheid van uw stem. Bij specifieke bekommernissen kan u terecht bij DOKTER VOXX. Dat is een team van postgegradueerde experten (logopedist, stemcoach, muziekdocent) die de gezondheid van uw stem en spraak eenvoudig kunnen screenen.

​Tarieven volledige reeks: €390/semester

Bij inschrijvingen ga je akkoord met de algemeen geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door.

​Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page