top of page

ZANGSTUDIO

De ZANGSTUDIO // vocalcoaching doelgroepen 8+, 12+ en 18+

ZANGSTUDIO
ZANGSTUDIO

Waar en wanneer?

De lestijd is afhankelijk van je leeftijd

Brugge

Wat?

Zingen kan je leren! Dat is de filosofie waarmee we aan de slag gaan! Je wil pop-, rock-, soul- of jazz-songs uit je stembanden halen maar hoe doe je dat? Of hoe scherp je je songskills aan?

In de ZANGSTUDIO nemen we zangers individueel of in minimale groep mee in een breed vocaal en muzikaal verhaal waarin amusement, performance, creatie, culturele vorming, analyse en muzikale passie de drijfveren zijn voor de praktijk. 

Via zangles met een conceptmatige aanpak waarin improvisatie, ear-training, proeven van arranging en composing, schrijven van eigen tekst en liedstructuur, begeleiding in het uitbouwen van repertoire en gezond stemgebruik, trachten we de zanglessen extra schwung te geven. Performance, een toonmoment of een studio-opname maken het echt af! 

Lesinhoud en methodiek:

ontwikkeling van een gezonde stem en stemhygiëne; 

gehoortraining en harmonie;

ademhalingstechniek;

core-training: resonantie, tessituur, effect ...;

begeleiding in repertoire en muziekgenre;

integratie analyse songwriting, muziektheoretische onderbouw;

podiumprésence, performance en stressmanagement;

microfoontechniek, studiozang en studio-opname;

Het expertenteam zangcoaching beschikt naast de stemcoaches ook over stemtherapeuten en waakt in eerste instantie over je stemgezondheid. Dat doen we op grond van medisch-wetenschappelijke kennis en vaardigheid. 

Methodiek: brede aanpak met insteek van verschillende theorieën en methodiek. Conceptgericht en projectmatig waarin core-training, theorie, performance, harmonie, microtechniek, studiotraining en repertoire samensmelten. Het proces werkt naar een toon/hoormoment of naar studiowerk toe.

Doelgroepen: 8+, 12+ of 18+ 

Wanneer: 

Lesdata groepsles: te bepalen, tweewekelijkse fysieke les van twee uur, tijdens de schoolweken en met opstart in de laatste week van september 2023. Het hoor/toonmoment zou doorgaan in mei 2024. 

Individuele les of duoles kan op afspraak.

De ZANGSTUDIO loopt over een volledige academiejaar. De fysieke lessen lopen over twee uur en gaan door op woensdagnamiddag. Het precieze uur is afhankelijk van je leeftijd en instapniveau. 

Waar

Theaterzaal van Kunstencentrum KAAP, Werfstraat 108, Brugge of hoofdgebouw in Sint-Michiels. 

Tarieven ZANGSTUDIO

- minimale groep max.5: €620/academiejaar 

- individuele les: €1160/academiejaar

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden die vermeld staan in de FAQ. Lees die zeker. 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page