top of page

ZANGSTUDIO 1

ZANGSTUDIO 1
ZANGSTUDIO 1

Waar en wanneer?

Op afspraak

VOXX Academie , Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Zingen kan je leren! Dat is de filosofie waarmee we aan de slag gaan! Je wil pop-, rock-, soul- of jazz-songs uit je stembanden halen maar hoe doe je dat? Of hoe scherp je je songskills aan?

In de ZANGSTUDIO nemen we zangers individueel of in minimale groep mee in een breed vocaal en muzikaal verhaal waarin amusement, performance, creatie, culturele vorming, analyse en muzikale passie de drijfveren zijn voor de praktijk. 

Via zangles met een conceptmatige aanpak waarin improvisatie, ear-training, proeven van arranging en composing, schrijven van eigen tekst en liedstructuur, begeleiding in het uitbouwen van repertoire en gezond stemgebruik, trachten we de zanglessen extra schwung te geven. Performances, toonmomenten of studio-opname maken het echt af! 

Lesinhoud en methodiek:

ontwikkeling van een gezonde stem en stemhygiëne; 

ademhalingstechniek;

core-training: resonantie, tessituur, effect ...;

begeleiding in repertoire en muziekgenre;

integratie analyse songwriting, muziektheorie, compositie en arrangement;

podiumprésence, performance en zelfvertrouwen;

microfoontechniek en studiozang;

gehoortraining en harmonie;

studio-opname;

stressmanagement;

voorbereiding toelatingsproef of opmaak portfolio mogelijk; 

Het expertenteam zangcoaching beschikt naast de stemcoaches ook over stemtherapeuten en waakt in eerste instantie over uw stemgezondheid en stuurt bij waar nodig. Dat doen we op grond van medisch-wetenschappelijke kennis en vaardigheid. 

Conceptgerichte en brede aanpak: toegepaste aanpak waarin core-training, theorie, genre, performance, studiotraining en repertoire samensmelten. Het proces werkt naar een toon/hoormoment of naar studiowerk toe.

Methodiek: brede aanpak met insteek van verschillende theorieën (CVT, Stanislavski, SoundP., SOVT, VVT, Johnstone K., Coblenzer, ...).  

Doelgroepen: kind 8+/jongeren 12+ of volwassenen 16+

​Tarieven ZANGSTUDIO optie ZANG: 

- minimale groep max.5: €295/semester of €590/academiejaar 

- individuele les: €560/semester of €1120/academiejaar

De STUDIO loopt over een volledige academiejaar. 

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden die vermeld staan in de FAQ. Lees die zeker. 

Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen. 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page