WOORDATELIER 8+

Inschrijvingen afgesloten
WOORDATELIER 8+

Waar en wanneer?

25 sep. 2019 14:00 – 06 mei 2020 15:00
VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

Je bent een podiumbeest dat graag gekke dingen verzint, doet en toont? Je hebt nog geen gedacht van hoe je je creatieve honger kunt stillen op woensdagnamiddag tijdens het lange schooljaar? Wel dan! Het WOORDATELIER wil kinderen inspireren om een verhaal te maken, te vertellen, te onderzoeken en te spelen. Ook ontluikende geletterdheid krijgt aandacht. Schrijven en bewerken van verschillende tekstgenres als theatertekst, mediatekst of poëzie komt aan bod. Toonmomenten en performances zijn het resultaat van fantasie, improvisatie en spelplezier. 

ATELIERS zijn lessenreeksen voor kinderen van 8 tot 12 jaar en lopen over een volledig schooljaar. Instappen kan nog tot midden januari. De les valt telkens op woensdag van 14.00u tot 15.00u. Er is geen les in de schoolvakanties. Data van open ateliers of toonmomenten worden tijdig gecommuniceerd. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het lesgeld. De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten. ATELIERS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat.

Tarieven lessen WOORDATELIER: €295/schooljaar

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door. 

​​

​​Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen. 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.