top of page

WINTEREVENT // De Warmste AMOK

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WINTEREVENT // De Warmste AMOK
WINTEREVENT // De Warmste AMOK

Waar en wanneer?

20 dec 2019, 18:00 – 21:00

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

Alert aan jong en oud! Zin om er een lap op te geven, je stembanden te shaken en de pannen van het dak te spreken, rhymen of te zingen? Of misschien meer goesting om naar performance te kijken, in een drankje of gezellig geklets? 

Wel dan! Dat kan! Kom uit je zetel en maak er een gedacht van want op vrijdag 20 december 2019, tussen 18.00u en 21.00u, nodigen de leerlingen, cursisten en docenten van VOXX Academie u van harte uit voor DE WARMSTE AMOK, een winterevent door en voor AMOKmakers met onder meer Het Warmste Toonmoment, een Open Mic For Life, de twee warme workshops 'STEM-YOGA, Wintereditie' en 'Beats, Rhymes and Slam Poetry... the Battle' en de Warmste Kerstdrink. 

VOXX Academie organiseert dit event voor de Warmste Week 2019 ten voordele van VZW TEJO Brugge. VZW TEJO biedt laagdrempelige, psychotherapeutische hulp aan jongeren tussen 10 en 20 jaar die een 'dipje' hebben. Zij kunnen op eigen initiatief of na verwijzing bij TEJO binnen lopen en dat direct, zonder lange wachttijden, gratis en anoniem. Jongeren worden er geholpen dankzij de vrijwillge inzet van de TEJO-therapeuten en medewerkers. 

Let op: pas na inschrijving weten we dat je komt! Dat kan louter via de website!

Je kunt inschrijven voor volgende combitickets:

COMBI 1 : workshop 'STEM-yoga, Wintereditie' om 18.30u en vrije toegang event van 18.00u tot 21.00u 

Doelgroep: voor al wie stemstress wil wegwerken. 

Aantal deelnemers: max. 15

Materiaal: lossen kledij en yogamat. Let op: voorzie je van warme kledij. De WINTER STEM-YOGA gaat door in het VOXX-bos. 

Prijs: €15

Let op: als je bijkomend ook wil deelnemen aan de Open Mic For Life(*) dan vragen we je dit te vermelden bij je inschrijving in het vak 'opmerkingen'

COMBI 2: workshop 'Beats, Rhymes and Slam Poetry ... the Battle om 19u30 en vrije toegang event van 18.00u tot 21.00u 

Doelgroep:  voor al wie graag woordaccrobatie wil leren kennen. Je leert rhymes schrijven en rappen of slammen op een beat. Daarna battle je tegen elkaar in een straffe rap- of slambattle met je eigen tekst of poëzie.

Aantal deelnemers: max. 10

Materiaal: geen

Prijs: €15

Let op: als je bijkomend ook wil deelnemen aan de Open Mic For Life(*) dan vragen we je dit te vermelden bij je inschrijving in het vak 'opmerkingen'

COMBI 3: toegang event en Warmste Kerstdrink van 18.00u tot 21.00u

Doelgroep: voor al wie graag komt kijken, luisteren, drinken of gezellig kletsen. 

Materiaal: geen

Prijs: gratis, dranktickets worden ter plaatse verkocht

Let op: als je bijkomend ook wil deelnemen aan de Open Mic For Life(*) dan vragen we je dit te vermelden bij je inschrijving in het vak opmerkingen

COMBI 4: giften of donaties

Je bent op 20 december niet meer beschikbaar maar je wenst alsnog te steunen? Vrije giften en donaties zijn mogelijk door in te schrijven voor COMBI 4. Na registratie ontvang je de betaalmodaliteiten. Acties voor de Warmste Week geven geen fiscale attesten. Let op: dit gaat om private giften en donaties en niet om sponsoring. Voor sponsors geldt een specifiek aanbod. Neem hiervoor contact op via info@voxxacademie.be. 

* Open Mic For Life: zin om je stem te shaken en een lied te zingen of om wat poëzie te brengen? Of je wil nog eens zot doen en dat nummer van Clo Clo, Adele, Piaf, Eminem, of ... zingen?  Wel, maak er dan nu een gedacht van! We organiseren om 20.00u een Open Mic For Life voor al wie goesting heeft om iets te brengen! Aarzel niet want zo zamelen we samen, vol amusement, nog meer centen voor het goede doel in! Hoe doen we dat? Per lied of tekst doe je een duit van €2 of meer in de zak. Hoe inschrijven? Vermeld bij je inschrijving voor een bepaalde COMBI '+ Open Mic' in het vak 'opmerkingen'. Zo krijgen we zicht op het aantal deelnemers. 

Voila! Je had nog geen plannen op vrijdag 20 december 2019? Nu wel! Tot dan! 

Schrijf in

 • COMBI 1 : STEMYOGA + EVENT

  COMBI 1: workshop STEMYOGA + Event Warmste AMOK

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • COMBI 2: BEATS ... + EVENT

  COMBI 2: Workshop Beats, Rhymes & Slam + Event Warmste AMOK

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • COMBI 3: EVENT Warmste AMOK

  COMBI 3: EVENT Warmste AMOK (+ Open Mic For Life). Drankbonnen worden ter plaatse verkocht.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • COMBI 4: GIFT of DONATIE

  Ook voor giften dien je te registreren. Daarna ontvang je de betaalprocedure. Acties voor de Warmste Week geven geen fiscale attesten.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page