top of page

VOXX ZOMERSTAGE | 8 juli tot 12 juli | Het Theater- en Muzieklab | kind 8+

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
VOXX ZOMERSTAGE | 8 juli tot 12 juli | Het Theater- en Muzieklab | kind 8+
VOXX ZOMERSTAGE | 8 juli tot 12 juli | Het Theater- en Muzieklab | kind 8+

Waar en wanneer?

08 jul 2019, 09:30 – 12 jul 2019, 16:30

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken, kostuums ontwerpen of een stukje theater regisseren? Het kan!

De VOXX VAKANTIESTAGES beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier.

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX VAKANTIESTAGE voor kinderen van 8 tot 12 jaar en loopt van maandag 1 juli 2019 tot en met vrijdag 5 juli 2019 of van maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli, telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag 5 juli om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien.

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

Tarieven VOXX VAKANTIESTAGE | Het Theater- en Muzieklaboratorium: €210

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door.

​​

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page