top of page

VOICELAB STEMYOGA

Inschrijvingen afgesloten
Terug naar overzicht
VOICELAB STEMYOGA
VOICELAB STEMYOGA

Waar en wanneer?

12 jan 2019, 10:30 – 26 jan 2019, 12:00

Voxx Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Stress, vermoeidheid en weinig adem. Deze drie musketiers zijn verantwoordelijk voor stemvermoeidheid en stemlast. Heesheid, nek- en schouderklachten, keelpijn en weinig draagkracht zijn gekende en logische gevolgen. Al te vaak zoeken we naar oplossingen die zich focussen op een geïsoleerd element van het spreekapparaat. We nemen aan dat samenwerking tussen logopedie, osteopathie, artistieke docenten en artsen noodzakelijk is. Het VOICELAB STEMYOGA wil dan ook de brug leggen tussen de disciplines door inzicht en oefening te beogen in reflexmatige ademhaling, stemgeving en spraak. Basisoefeningen uit de Hatha Yoga en de Nada Yoga alsook noodzakelijke inzichten in anatomie en fysiologie van de stem, werden zorgvuldig geselecteerd om spanning los te maken en het energiepijl te bevorderen om zo weer vrij te kunnen zingen en spreken.

Het VOICELAB is niet louter voor beroepssprekers/zangers of voor wie veel moet spreken/zingen. Er is geen vereiste voorkennis. STEMYOGA wordt buiten op onze locatie gedoceerd; in een rustgevend stukje privé bos. Graag vragen we om je hier dan ook op te voorzien. Ook wil dat zeggen dat dit LAB weersafhankelijk is. We laten je tijdig weten of de workshops al of niet doorgaat. Materiaal: losse broek, flesje water en yogamat. 

Dit VOICELAB is een cursus bestaande uit een reeks van 3 workshops voor volwassenen. De workshops worden tweemaal georganiseerd  De instapreeks loopt van 12 januari 2019 t.e.m. 26 januari 2019 en bestaat uit drie momenten die doorgaan op zaterdag van 10u30 tot 12.00u. De verdiepende reeks (zeven momenten) wordt in het voorjaar 2019 aangeboden en omvat verdieping in de stemhygiëne. We vragen om uw yogamat mee te brengen. 

LABS en STUDIO'S kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat. De docenten zijn ervaren en hoger gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stem- en spraakcoaches, producers, (para)medici of muzikanten.

 

Tarieven volledige reeks: €85 

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door.

Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen. 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page