top of page

VOICELAB STEMTRAINING

De inschrijvingen voor deze activiteit afgesloten
Terug naar overzicht
VOICELAB STEMTRAINING
VOICELAB STEMTRAINING

Waar en wanneer?

11 mrt 2019, 18:30 – 29 apr 2019, 20:30

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Stemvermoeidheid, beperkte luidheid, uitval van hoge tonen, weinig bereik, heesheid en keelpijn. Misschien ben je een beroepsspreker? Leerkrachten, advocaten, telefonisten, acteurs, zangers, militairen ..., de lijst van spreekberoepen is lang.

Het VOICELAB STEMTRAINING wil enkele klachten grondig aanpakken. 

De workshops omvatten een intensieve verbale training waarin de eigen stemvaardigheid wordt getraind, gedrild, onderzocht en aangescherpt. Stemkwaliteit, draagkracht, spreekcomfort, adem, radiofonie, timbre, intonatie en toonhoogte zijn termen die je in het spreeklaboratorium onderzoekt en oefent. De workshops zijn praktisch gericht. Je gaat aan de slag met zinnen, teksten en spontaan spreken. Je krijgt feedback van de docent en van je peers. Zo kan je jouw stemcompetenties optimaal gaan finetunen.  

Het VOICELAB is niet louter gericht op beroepssprekers of op wie veel moet praten, maar ook op wie gewoon de eigen stem- en spraakvaardigheid wil aanscherpen. De inhoud en de methodieken zijn ook perfect inzetbaar in het (deeltijds)kunstonderwijs.

Dit VOICELAB is een reeks workshops voor volwassenen die loopt van 11 maart t.e.m. 29 april 2019 en bestaat uit vijf (wekelijkse) momenten die telkens op maandag van 18u30u tot 20.30u doorgaan. Het materiaal wordt voorzien en is ook inbegrepen in de prijs. 

Voor wie het aanbelangt geven we graag aan dat een introductie op methoden als CVT, VVT en SOVT geïntegreerd worden in de workshopreeks.

Samen met de stem- en spraakcoaches en de woorddocenten waken we over de gezondheid van uw stem en spraak. Bij specifieke bekommernissen kan u terecht bij ons team van (post)gegradueerde experten (medisch en pedagogisch) die de gezondheid van uw stem of spraak eenvoudig kunnen screenen.

Tarieven volledige reeks: €190

​Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ.​ Lees die goed na.

Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen. 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page