top of page

VOICELAB // LAX VOX // Deel B

Dit is het tweede deel van een tweedaagse navorming voor (semi) professionele stemgebruikers, stemcoaches en logopedisten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VOICELAB // LAX VOX  // Deel B
VOICELAB // LAX VOX  // Deel B

Waar en wanneer?

23 nov 2020, 18:00 – 20:00

Online of fysieke navorming

Wat?

LAX VOX, voice bubbling, bubbelen?! What’s in a name? LAX VOX (Sihvo M. & Denizoglu I.; 2007) is een methode die werd ontwikkeld voor het vinden van jouw target voice. Dit is de meest optimale stem binnen de anatomische en fysiologische mogelijkheden van jouw spreken of zingen. De methode laat toe om overtollige spierspanning in en rondom het strottenhoofd weg te nemen. LAX VOX werd ontwikkeld voor wie intensief z'n stem gebruikt en kan ook geïmplementeerd worden in de wijziging van het stemgebruik bij stemgedragsproblemen en heesheid. Verder is LAX VOX ook prima inzetbaar in de warming-up en cooling-dowm van de zang- of spreekstem, optimaliseren en trainen van stem en in stemtherapie (hier buiten beschouwing gelaten). 

Doelgroep: (semi) professionele stemgebruikers, dirigenten, stemcoaches en logopedisten met stemexpertise 

De workshop bestaat uit 2 sessies van anderhalf uur: een eerste moment waarin de wetenschappellijke onderbouw van de methodiek en de basistechniek worden geanalyseerd en ingeoefend en op ma 23.11.20 om 18u30 gaat het tweed moment door waarop we aan intervisie doen, je techniek wordt geëvalueerd en waarop de geavanceerde technieken worden aangeleerd. De geavanceerde technieken worden vertaald naar sprekers, zangers en koren. 

 

Wanneer: ma 26.10.20 en ma 23.11.20 , telkens van 18u00 tot 20.00u

Let op: dit is het tweede deel van een tweedaagse vorming. Als je DEEL A niet volgde kan je moeilijk instromen in dit deeL. 

Waar: online of Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge

Docenten

Vermeersch M., vocologe

Saey L., zangdocent en dirigent

Tarieven: € 98/workshopreeks

Na afloop ontvang je, indien gewenst, een deelnamebewijs

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page