top of page

THEATERSTUDIO & PERFORMANCE

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
THEATERSTUDIO & PERFORMANCE
THEATERSTUDIO & PERFORMANCE

Waar en wanneer?

01 feb 2019, 18:30 – 10 mei 2019, 20:30

Voxx Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Al eerder de wens gehad om verhalen te ontrafelen en te verdraaien om ze later opnieuw op een bijzondere manier te verenigen? Of om verschillende kunstdisciplines achteloos door elkaar te gooien? Kortom: om zelfstandig een toonmoment te creëren met de focus op maken en op spelplezier.

​Zowel tekst als improvisatie kunnen in fascinerend, amusant, aangrijpend en magisch theater resulteren. 

Je eigen vaardigheden en ideeën genieten alle aandacht in een behaaglijke en inspirerende omgeving. We beginnen met technische trainingen waarin je vooral bewust wordt van ruimte, stem, spraak en lichaam. Al doende krijg je inzicht in verschillende spel- en theatervormen.  Je traint acceptatie, dynamiek, monoloog, dialoog, speelgenres, samenspel, focus, eerlijk en overtuigend spel, ... . Door intensieve coaching, (peer-) evaluatie en directe feedback scherp je je spel- en observatievaardigheid aan. In het theaterlaboratorium bouw je je kennis van het repertoire uit, doe je aan tekstanalyse en bewerk je tekst om er bijgevolg mee te spelen. Stapsgewijs bouwen we aan een toonmoment, performance, desnoods een opera of wat dan ook… . 

De THEATER- & PERFORMANCESTUDIO is een reeks workshops voor volwassenen die loopt van

1 februari 2019 t.e.m.10 mei 2019 en bestaat uit wekelijkse momenten die telkens op vrijdag van 18u30u tot 20.30u doorgaan. Een vervolgmodule wordt aangeboden in het najaar van 2019. Het materiaal wordt voorzien en is ook inbegrepen in de prijs. 

Er is geen les in de schoolvakanties. Er is geen voorkennis vereist. STUDIO'S en LABS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat.

De docenten zijn hoger gediplomeerde en ervaren vocologen. stem- zang- en spraakcoaches, regisseurs, theatermakers, acteurs, producers, paramedici en muzikanten.

Tarieven volledige reeks: €390/semester

Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die goed na.

​Klik hier voor meer info over inschrijving algemeen.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page