top of page

SPEECHLAB PRESENTEREN EN STORYTELLING

Inschrijvingen afgesloten
Terug naar overzicht
SPEECHLAB PRESENTEREN EN STORYTELLING
SPEECHLAB PRESENTEREN EN STORYTELLING

Waar en wanneer?

20 apr 2020, 18:00 – 18 mei 2020, 20:00

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Geef je nu uitleg tijdens seminaries, vergaderingen of je doet podiumwerk, dan wil je dat het publiek luistert en dat je verhaal ook blijft hangen. 

Goed nieuws! Presenteren kan je leren! Het is zelfs zo dat aanleg en charisma geen garantie geven voor een geslaagde presentatie. Alleen oefening is de weg naar een boeiende en overtuigende presentatie. Een degelijk geschreven voorbereiding waarin de doelen, een realistische timing, het doelpubliek en de verhaalstructuur duidelijk zijn vastgelegd is een eerste stap. Spreek- en stemtechnieken, boeiend en geloofwaardig een verhaal vertellen, podiumprésence, kennis van valkuilen en humor maken ongetwijfeld deel uit van the whole presentatie-shabam! Media zijn mogelijks visueel ondersteunend voor je presentatie. Die komen hier niet aan bod. De focus ligt op de (non-)verbale vaardigheid. 

Practice based

De presentatietechnieken krijg je pas echt onder de knie door ze intensief te trainen. We baseren de training op jouw input waardoor de presentatietechnieken onmiddellijk toepasbaar zijn binnen je spreekcontext. Ook tijdens de workshops geef je presentaties die inhoudelijk gerelateerd zijn aan jouw spreeksituatie(s). Je krijgt directe feedback van de docent en je peers. Zo kan je dadelijk aan de slag met het finetunen van je presentatie. 

Dit VOICELAB is een reeks workshops voor volwassenen die loopt van ma 20.04.20 t.e.m. ma 18.05.20 en bestaat uit vijf (wekelijkse) momenten die telkens op maandag van 18u00u tot 20.00u doorgaan. Het materiaal wordt voorzien en is ook inbegrepen in de prijs. 

De docenten zijn hoger gediplomeerde en ervaren vocologen, stem- zang- en spraakcoaches, regisseurs, theatermakers, acteurs, producers en muzikanten. Er is geen voorkennis vereist. STUDIO'S en LABS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat. In-company training is mogelijk. Neem hiervoor contact op via info@voxxacademie.be. 

Tarieven volledige reeks: €190

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door. 

Klik hier voor meer info over inschrijving algemeen. 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page