top of page

SPEECHLAB ARTICULATIE

Inschrijvingen afgesloten
Terug naar overzicht
SPEECHLAB ARTICULATIE
SPEECHLAB ARTICULATIE

Waar en wanneer?

28 jan 2019, 18:30 – 25 feb 2019, 20:30

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Spreken, tussentaal, dialect, articulatie, Standaardtaal, uitspraak, dictie ... . 

Hoe zit dat nu?

Het SPEECHLAB ARTICULATIE focust zich op een intensieve verbale training waarin de eigen spraakvaardigheid binnenstebuiten wordt gekeerd, onderzocht en aangescherpt. Articulatie in Standaardtaal, pittigheid, tempo, spreekwelbevinden, en spraakverstaanbaarheid zijn termen die je in het spreeklaboratorium onderzoekt en oefent. 

​Dit SPEECHLAB is niet louter gericht op beroepssprekers of op wie veel moet praten, maar ook op wie de eigen spraakvaardigheid gewoon wil aanscherpen. 

​Het SPEECHLAB is een reeks workshops voor volwassenen die loopt van

28 januari 2019 t.e.m. 25 februari 2019 en bestaat uit vijf (wekelijkse) momenten die telkens op maandag van 18u30u tot 20.30u doorgaan. Het materiaal wordt voorzien en is ook inbegrepen in de prijs. 

De docenten zijn hoger gediplomeerde en ervaren vocologen. stem- zang- en spraakcoaches, regisseurs, theatermakers, acteurs, producers, paramedici en muzikanten. Er is geen voorkennis vereist.  

Samen met de stem- en spraakcoaches en de woorddocenten waken we over de gezondheid van uw stem en spraak. Bij specifieke bekommernissen kan u terecht bij  DOKTER VOXX. Dat is een team van (post)gegradueerde experten (medisch en pedagogisch) die de gezondheid van uw stem of spraak eenvoudig kunnen screenen.

​STUDIO'S en LABS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat.

Tarieven volledige reeks: €190

​Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door.

​Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page