top of page

SOUNDLAB SONGWRITING & MUZIEKPRODUCTIE

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
SOUNDLAB SONGWRITING & MUZIEKPRODUCTIE
SOUNDLAB SONGWRITING & MUZIEKPRODUCTIE

Waar en wanneer?

08 okt 2019, 18:30 – 22 okt 2019, 19:30

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Je eigen nummer maken? Hoe begin je hier in godsnaam aan? 

Een eerste idee uitbouwen tot een volwaardige song is ongetwijfeld een buitengewoon boeiende  belevenis. We nemen je mee in een parcours waarin song, liedstructuur, beats, ritme, hooks, sound, verhaal, arranging, composing, productie en een eigen unieke vocal sound je muzikale honger kunnen verzadigen.  

De bruggen die de SOUNDLab'S SONGWRITING & MUZIEKPRODUCTIE slaan resulteren in een workshopreeks van 3 uur waarin je je songwriting-skills intensief traint om daarna naar de studio te trekken met de producer en een vocal coach voor de opname van je bloedeigen song. Je gaat met een afgemixte demo naar huis!

De opnametijd is afhankelijk van hoe het productieproces is opgebouwd. Het pakket voorziet 2 uur studio-opname. De datum voor opname leg je samen met de producer vast. De workshop focust zich op wie het productieproces en songwriting wil exploreren. Die inhoud is ook inzetbaar in muzieklessen of talige lessen. 

De workshopsreeks valt telkens op dinsdag van 18u30u tot 19u30u, te starten vanaf dinsdag 8 oktober tot en met dinsdag 22 oktober.

Voor een totaalproductie van een idee of een concept, een EP of een (debuut)album doen we graag een voorstel op maat. Neem hiervoor contact op. 

De docenten zijn hoger gediplomeerde en ervaren stem- zang- en spraakcoaches, regisseurs, theatermakers, acteurs, producers, paramedici en muzikanten. Er is geen voorkennis vereist.  

Samen met het vocale team waken we over de gezondheid van uw stem. Bij bekommernissen kan u terecht bij DOKTER VOXX. Dat is een team van (post)gegradueerde experten die de gezondheid van uw stem of spraak eenvoudig kunnen screenen.

STUDIO'S en LABS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat.

Tarieven volledige reeks: €295

Neem contact voor een tariefbepaling voor een EP, een album of een project op maat.

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door. 

Klik hier voor algemene informatie.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page