top of page

SOUNDLAB SONGWRITING & MUZIEKPRODUCTIE

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
SOUNDLAB SONGWRITING & MUZIEKPRODUCTIE
SOUNDLAB SONGWRITING & MUZIEKPRODUCTIE

Waar en wanneer?

12 feb 2019, 18:30 – 19:30

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Je hebt een verdrongen verlangen om een eigen song uit te schrijven en te producen? Hoe begin je hier nu aan?

Na een workshopreeks van 3 uren waarin je je eigen nummer schrijft, trek je naar de studio met de producer en een vocal coach voor de opname van je song. Met een bloedeigen, afgemixte demo ga je huiswaarts!

Een eerste idee opbouwen tot een volwaardige song is ongetwijfeld een buitengewoon boeiende belevenis. We nemen je mee op een parcours waarin song, liedstructuur, ritme, hooks, sound, verhaal, arranging, composing, productie en een eigen unieke sound je muzikale honger kunnen verzadigen.

De opnametijd is afhankelijk van hoe het productieproces is opgebouwd. In het LAB SONGWRITING & MUZIEKPRODUCTIE omvat de lessen songwriting en een afgewerkte, vocale studio-opname op instrumentale versie. Het pakket voorziet 2 uur studio-opname. Voor bijkomende uren geldt het uurtarief. De datum voor opname leg je samen met de producer vast. Voor een totaalproductie van een idee of een concept doen we graag een voorstel op maat. Neem hiervoor contact op.

De workshop focust zich op wie het productieproces en songwriting wil exploreren. Die inhoud is ook inzetbaar in muzieklessen of talige lessen.

De docenten zijn hoger gediplomeerde en ervaren stem- zang- en spraakcoaches, regisseurs, theatermakers, acteurs, producers, paramedici en muzikanten. Er is geen voorkennis vereist.

Samen met het vocale team waken we over de gezondheid van uw stem. Bij bekommernissen kan u terecht bij DOKTER VOXX. Dat is een team van (post)gegradueerde experten die de gezondheid van uw stem of spraak eenvoudig kunnen screenen.

STUDIO'S en LABS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat.

Tarieven volledige reeks: €295

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door.

Klik hier voor algemene informatie.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page