top of page

SOUNDLAB SONGWRITING (1)

Inschrijvingen afgesloten
Terug naar overzicht
SOUNDLAB SONGWRITING (1)
SOUNDLAB SONGWRITING (1)

Waar en wanneer?

25 jul 2019, 19:30 – 23:30

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Een eigen nummer schrijven? Hoe begin je eraan?!? Ook wanneer je je eigen liedjes schrijft wil je dat het publiek luistert en geraakt wordt door je teksten en melodieën. Een eerste idee opbouwen tot een volwaardige song is ongetwijfeld een buitengewoon boeiende  belevenis. 

In het SOUNDLAB SONGWRITING nemen we je mee op een parcours waarin inspiratie, song, liedstructuur, ritme, hooks, sound, verhaal, muziekgenre en eigen unieke style je muzikale honger kunnen verzadigen.

De docent is je coach en geeft je individuele feedback en tools om je song verder uit te werken tot een unieke en spetterende klepper.

​Je wenst je song ook op te nemen in de studio? Het SOUBNDLAB optie Songwriting en Productie werkt het idee echt af tot een afgewerkt, artistiek project.

​Dit SOUNDLAB is een reeks workshops voor volwassenen die loopt van

12 maart t.e.m. 23 april 2019 en bestaat uit vijf (wekelijkse) momenten die telkens op dinsdag van 18u30u tot 20.30u doorgaan. Er is geen les in de schoolvakanties. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal wordt voorzien en is ook inbegrepen in de prijs. 

​De docenten zijn hoger gediplomeerde en ervaren vocologen. stem- zang- en spraakcoaches, regisseurs, theatermakers, acteurs, producers en muzikanten. Voor dit LAB werken de vocal coach en de producer samen. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal wordt voorzien en is inbegrepen in het lesgeld. 

STUDIO'S en LABS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat.

Tarieven volledige reeks: €190

Als u inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door.

​Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen. 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page