top of page

PERFORMANCESTUDIO

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten.
Terug naar overzicht
PERFORMANCESTUDIO
PERFORMANCESTUDIO

Waar en wanneer?

30 jan 2019, 17:00 – 08 apr 2019, 18:00

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

De PERFORMANCESTUDIO is bedoeld voor wie de theatergrenzen wil overschrijden. In deze lessenreeks kom je in aanraking met uiteenlopende theater- en performanceconcepten die ruimte creëren om te flirten met andere kunstvormen als literatuur, muziek, beeldende kunst, film ... . Het werkproces richt zich op een project binnen het theatermedium waarin verschillende (spreek)contexten en artistieke vaardigheden als schrijven, improvisatie, poëzie, spreken, theater, muziek, radio, studiowerk, beweging, vertelling of beeldende goesting geïntegreerd worden. Alles kan! Na intensieve verdieping in oude en nieuwe theatergenres, improvisatietraining, amusement, onderzoek en debat , expressieve en stemtraining ga je individueel en in groep aan de slag met verschillende media. Zin om met je artistieke creativiteit buiten de lijnen van theatrale traditie te kleuren? Dan is de PERFORMANCESTUDIO voor jou!

De PERFORMANCESTUDIO is een lessenreeks bedoeld voor jongeren van 12 tot 16 jaar en loopt over een volledig schooljaar. Instappen kan in september of in januari. Als je instapt in januari 2019 dan loopt jouw traject tot januari 2020. De les valt telkens op woensdag van 17.00u tot 18.00u. Er is geen les in de schoolvakanties. De lessen werken naar een toonmoment toe. De datum van dat moment wordt tijdig gecommuniceerd. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het lesgeld. STUDIO'S en LABS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat. 

Tarieven PERFORMANCESTUDIO: €195/Sem

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door.

Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page