top of page

MUZIEKSTUDIO 12+ // Zang - Songwriting

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
MUZIEKSTUDIO 12+ // Zang - Songwriting
MUZIEKSTUDIO 12+ // Zang - Songwriting

Waar en wanneer?

21 jul 2019, 15:00 – 19:00

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

Welkom in het ZANGATELIER! Het ZANGATELIER beoogt een brede muzikale ontwikkeling waarin amusement en creatie centraal staan. Je wilt pop-, rock-, soul- of jazz-songs uit je stembanden halen maar hoe doe je dat? Of hoe scherp je nu je songskills aan? In het ZANGATELIER nemen we zangers mee in een breed vocaal en muzikaal verhaal waarin amusement, performance, creatie, culturele vorming, analyse en muzikale passie de drijfveren zijn voor de praktijk. 

Via zangles met een conceptmatige aanpak waarin improvisatie, ear-training, proeven van arranging en composing, schrijven van eigen tekst en liedstructuur, begeleiding in het uitbouwen van repertoire en gezond stemgebruik, trachten we de zanglessen extra schwung te geven. Performances, toonmomenten of studio-opname maken het echt af! 

Lesinhoud en methodiek:

ontwikkeling van een gezonde stem en stemhygiëne; 

ademhalingstechniek;

core-training: resonantie, tessituur, effect, eigen sound, stemfuncties,  ...;

begeleiding in repertoire en muziekgenre;

integratie analyse songwriting, muziektheorie, compositie en arrangement;

podiumprésence, performance en zelfvertrouwen;

microfoontechniek en studiozang;

gehoortraining en harmonie;

studio-opname;

stressmanagement.

Het expertenteam zangcoaching beschikt naast de stemcoaches ook over stemtherapeuten en waakt in eerste instantie over uw stemgezondheid en stuurt bij waar nodig. Dat doen we op grond van medisch-wetenschappelijke kennis en vaardigheid. 

ATELIERS zijn lessenreeksen voor kinderen van 8 tot 12 jaar  en lopen over een volledig schooljaar. Instappen kan nog tot midden januari. De les valt telkens op woensdag van 15.00u tot 16.00u. Er is geen les in de schoolvakanties. De data voor open ateliers en toonmomenten worden tijdig gecommuniceerd. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het lesgeld. De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten. ATELIERS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat.

Tarieven lessen ZANGATELIER: €310/schooljaar

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door. 

Voor individuele lessen of duo-lessen zie ZANGSTUDIO. 

​​

​​Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen. 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page