top of page

MUZIEKATELIER 8+

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten
Terug naar overzicht
MUZIEKATELIER 8+
MUZIEKATELIER 8+

Waar en wanneer?

30 jan 2019, 15:00 – 08 mei 2019, 16:00

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

Welkom in het muziekbad! Zingen, vrij musiceren, componeren, fantaseren of improviseren? Een muzieklaboratorium waarin kinderen eigen songs schrijfven, muziek arrangeren, geluid leren begrijpen of stemtechnieken aanscherpen? Het kan!

Het muziekatelier beoogt een brede muzikale ontwikkeling waarin amusement en creatie centraal staan. Creaties komen on-stage in een mini-concertje!

ATELIERS zijn lessenreeksen voor kinderen van 6 tot 8 jaar en lopen over een volledig schooljaar. Instappen kan in september of in januari. Als je instapt in januari 2019 dan loopt jouw traject tot januari 2020. De les valt telkens op woensdag van 15.00u tot 16.00u. Er is geen les in de schoolvakanties. De lessen werken naar een toonmoment toe. De datum van dat moment wordt tijdig gecommuniceerd. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het lesgeld.

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

ATELIERS kunnen gecombineerd worden als het uurrooster dat toelaat.

Tarieven lessen MUZIEKDATELIER: €195/semester

Bij inschrijving ga je akkoord met de geldende voorwaarden vermeld in de FAQ. Lees die door.

​​

​​Klik hier voor meer info over inschrijvingen algemeen.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page