top of page

GOED COVID-NIEUWS! DE VOXX ARTISTIEKE VAKANTIEKAMPEN KRIJGEN GROEN LICHT!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
GOED COVID-NIEUWS! DE VOXX ARTISTIEKE VAKANTIEKAMPEN KRIJGEN GROEN LICHT!
GOED COVID-NIEUWS! DE VOXX ARTISTIEKE VAKANTIEKAMPEN KRIJGEN GROEN LICHT!

Waar en wanneer?

06 jul 2020, 09:30 – 24 aug 2020, 16:30

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, 8200 Brugge, België

Wat?

Goed nieuws!

Gedaan met kot-creaties, koortsachtig wachten en quarantaine-sufheid! Vandaag bevestigde de Veiligheidsraad het goede nieuws: onze VOXX KUNSTKAMPEN en ZOMERSTAGES 2020 voor kinderen en jongeren kunnen plaatsvinden! 

Een fijn perspectief voor de gevreesde COVID-zomer. 

Met het oog op een veilig verloop van jeugdkampen ontwierp Minister van Jeugd Benjamin Dalle, samen met de actoren uit de sector, een draaiboek met veiligheidsvoorschriften en procedures. Deze worden dan ook met volle aandacht geïntegreerd in onze organisatie. We rollen eerstdaags een visietekst per kunstdiscipline uit met een concrete vertaling van de maatregelen voor de zomerkampen die we samen met een COVID-vragenlijst (bevraging symptomen, reistrajecten en COVID-contacten) per mailverkeer aan alle betrokken ouders zullen communiceren. De gezondheid van de jeugd, de docenten en hun gezinnen krijgt dan ook alle prioriteit. 

Zoals je misschien weet of nog niet weet gaan onze kampen door in een bosrijke omgeving op een Brugs privaat domein. Gezien we over heel wat ruimte beschikken en vaststellen dat een aanzienlijk aantal gezinnen de reisplannen herevalueren en koortsachtig op zoek zijn naar jeugdkampen, beslisten we ons performance-aanbod wat uit te breiden. Zo creëerden we naast onze bestaande performancekampen zoals Het Theater- en MuziekLab of De Performancestudio waarin theater, zang en schrijven verweven zitten ook twee nieuwe focusgroepen: Het ZANGLab (richt zich louter op zang) en Laboratoire PLASTIC (richt zich op ontwerp en vormgeving voor performance). 

We zien het hier helemaal zitten! Nog niets te doen en zin om af te komen? Bekijk dan het zomeraanbod VOXX VAKANTIESTAGES 2020 op de website. Daar kun je uitgebreide inhoudelijke info terugvinden. We beperken de groepen om de veiligheid te kunnen garanderen. Aarzel dus zeker niet bij interesse! 

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page