top of page

Een warm geSTEMde kerstdrink in het VOXX-bos!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een warm geSTEMde kerstdrink in het VOXX-bos!
Een warm geSTEMde kerstdrink in het VOXX-bos!

Waar en wanneer?

21 dec 2018, 16:00 – 20:00

VOXX Academie, Sint-Andriesdreef 22, Brugge, België

Wat?

VOXX Academie Brugge organiseert artistieke workshops en lessen voor kinderen, jong geweld en volwassenen. Op vrijdag 21 december 2018 tussen 16.00u en 20.00u nodigen we u dan ook van harte uit voor de warme VOXX-kerstdrink EN/OF de warme workshops 'WINTER STEM-YOGA' en 'PROEVEN VAN STEMTRAINING VOOR AL WIE MOET SPREKEN' die doorgaan om 17.00u of om 19.00u. Tijdens de VOXX-kerstdrink kunt u genieten van een warme, theatrale en muzikale begeleiding. U kan inschrijven voor:

1. Workshops (€12) + VOXX-kerstdrink: geef hierbij ook het uur van de workshop aan die u wenst te volgen (17.00u of 19.00u).

2. VOXX-kerstdrink: loopt van 16.00u tot 20.00u.

U had nog geen plannen op 21 december 2018? Nu wel!

Inschrijven kan via deze pagina. Graag 1 reservatie per persoon met duidelijke vermelding van inschrijving voor louter de kerstdrink of voor zowel de kerstdrink als de workshops.

Let op: voorzie u van warme kledij. De WINTER STEM-YOGA gaat door in het VOXX-bos.

Deel dit evenement

Vakantiekampen brugge  theater muziek zingen musical 

Theaterkamp

Zangkamp

Muziekkamp

Brugge

VOXX vakantiekampen

 

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken of een stukje theater regisseren? Het kan! 

De VOXX VAKANTIEKAMPEN zijn creatieve vakantiekampen en beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier. 

 

Jongerenkamp 

Vakantiekamp jongeren

Musicalkamp

Toneelkamp

Brugge

Het Theater- en Muzieklab is een VOXX ZOMERKAMP BRUGGE  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de PERFORMANCESTUDIO is een artistiek vakantiekamp en kunstkamp  voor jongvolwassen en jongeren en lopen van maandag 6 juli 2020 t.e.m. vrijdag 10 juli 2020, maandag 13 juli 2020 t.e.m. vrijdag 17 juli 2020 of van maandag 24 aug 2020 tot en met vrijdag 28 aug 2020 telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien. 

De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

bottom of page